Tilføj et bankkort

1. Lås boksen op ved at indtaste hovedadgangskoden og trykke på Lås op.

Hvis din enhed kører med Android 6.0 eller nyere, understøtter fingeraftryksbekræftelse og har fingeraftryksautentificering er aktiveret i app-indstillingerne, kan du bruge det til at låse din boks op i stedet for at indtaste hovedadgangskoden.

2. Tryk på , eller swipe skærmen til højre i hovedprogrammets vindue.

Genvejslinjen vises til venstre.

3. Tryk på Bankkort > på genvejslinjen.

Vinduet Bankkort åbnes.

4. Indtast et navn på posten i feltet Navn (du kan f.eks. bruge den udstedende banks navn).
  5. I feltet Primære oplysninger skal du udfylde oplysningerne om dit bankkort: kortnummer, kortindehaver, kortets udløbsdato, CVC2/CVV2-kode og PIN-kode. Hvis feltet indeholder vigtige finansielle detaljer, skjuler Kaspersky Password Manager dem og viser prikker i stedet. For at se disse detaljer skal du trykke på . I stedet for at indtaste kortnummeret manuelt kan du scanne det ved at trykke på .
  6. Du kan også udfylde de valgfri felter i afsnittet Ekstra.
  7. Tilføj eventuelt en kommentar i afsnittet Kommentar.
  8. Tryk på Gem.

Bankkortposten vises i vinduet Bankkort. Hvis du vil åbne bankkortdetaljer, skal du udvide posten og trykke på Åbn.